Жамил. Вахаз

Т1вар я ви цуькведиз ухшар,
Гъиле авай иер къашар,
Мадни яргъи хьуй ви яшар,
Зи играми, масан вах!

Экуь къастар авай рик1е,
Вун эдебдин язва чешме,
Зун патал ви т1вар я вине,
Зи играми, масан вах!

К1валин абур, дамах я вун.
Рик1ин сабур, даях я вун.
Са дагъ я вун, са багъ я вун,
Зи играми, масан вах!


Рецензии