Не спяшайся, дружа

***
Не спяшайся, дружа…
Прыпыніся…
Да неба звярніся…
У храм завітай…
Памаліся…
Святому Духу пакланіся…
Пакайся…
Аднавіся…
І – на крылах Веры, Любові, Надзеі
Ізноў імкніся ў жыццёвыя высі!


Рецензии