Не переставати

Не переставати.
Грати, писати,
Копняками собі
Не давати спати.
Копати.
Розуміючи, що все це
Ти робиш тільки
Заради себе,
Не розраховуючи на схвалення
Панотця, гуру чи ребе,
Не сподіваючись
Змінити світ, заробити грошей,
Спасіння надбати.
Так просто, так складно –
Не переставати.


Рецензии