Та

вигадай кохання, хай регоче,
хай пускає стріли в душу з медом,
хай дівоча радість співом красна
зігріває будні, плаче щастям,

та дірява думка не є дійсність,
перекотить денне у куточок,
де шукати долі будеш кусні,
там знайдеш любові бите серце

23 серпня 2024р.Б.  07:00


Рецензии