Жамил. Буба

Вун чи руьгьдин гьунар я,
Вун даим чи лувар я,
Рик1е авай къастар я,
Играми буба.

Ви т1вар чаз лап вине я.
Къул хуьзвайди диде я,
Вун хизандин бине я,
Играми буба.

Кьабула зи шиирар -
Зи рик1евай фикирар.
Буба, вун заз масан я,
Зи мурад, зи виждан я.


Рецензии