Будинок на краю свiту

Ми – у раю,
 Ми дістали трохи суниці та жуємо,
 Рай – наш будинок,
 Він стоїть на краю
 Цього бездонного кручі,
 Що стрімко падає
 Вниз та вниз,
 Там кажуть пекло - звичайне життя,
 І люди туди падають...
Небо підтримує їх
А Хмари несуть звістку
на всі краї,
Саме від них,
і впізнала я,

Скоро за щастя своє
ми заплатимо -
 Сірі люди візьмуть із нас свої борги,
 Бо ми не заплачемо,
 Ніколи не заплачемо,
 І не погасимо свої вогні...

 Це соло вдвох,
 Це дует самотності розбитих...
 Ми - це наш дім,
 Там, на краю кручі,
 Плющем повитий...


Рецензии