Та жiнка, що скалiчила життя
Як не вернеться здатність полюбити...
А жінка, що скалічила життя,
Любила про любов поговорити.
Любила говорити про любов –
Із пафосом, із вигуками в простір,
Немов акторка і театр немов...
А про любов казати треба просто.
І просто шепотіти в щастя мить,
Коли ні сцен, ні крику не потрібно...
Скалічила життя... Їй не болить.
Та не почує тихе слово: «Рідна»...
Свидетельство о публикации №124082102068