Жамил. Эй, инсанар

Эй инсанар, писвал мийир,
Сада-садаз гьуьрмет ая!
Эхиратда жеда хийир -
Имандикай суьгьбет ая.

Гьич са зат1ни и дуьньядай
Тухуз жедач - рик1ел хкваш.
Гаф лугьумир хатур хадай -
Хъсан гафар мецел гъваш.

Дуьнья я им са вад йикъан,
Хъсан кардив агатин чун.
Чи яшайиш жеда масан -
Пис крарвай къакъатин чун.


Рецензии