22. наврузбег ччам кьейила
Уьчуьяр рекьел-ламай,
Яр къаншардал аламай
Либасар чиркин тахьай,
Сурун наврузбег хва, дидедин!
Кк1ал алачир чкадал
Шагьдин дарвазар эцигай,
Свас туна суруз физвай,
Туьфенг яна гум из тахьай,
Далдам яна руг из тахьай
Сурун наврузбег хва, дидедин!..
(Ахцагьви, лезги нацтеатрдин заслуженный артист
Гуьлханум Аллагьвердиевадвай кхьейди я.
Ноябрь - 1940 йис).
Свидетельство о публикации №124082101814