Чи сяга печаль крони

Саме головне, вчасно згадати
Певну кількість потрібних фактів

Міра часу стане зрозумілою

&&&&&&&

Чи сяга печаль крони,
При кожному падінні
Листа,?!
Дерево в роздумах до
Обіймів весни


Рецензии