Як навчитися прощати
Та чомусь боляче мені.
Себе питаю:"Ну чому?"
Ношу образи у собі.
Закрила серце на замок,
І приказала не кохати.
І в душу кинула плівок,
За що заставила страдати.
У нього теж болить душа,
Ох! Як навчитися прощати.
Можливо змінить щось весна,
Теплом нас буде зустрічати.
І душу сонечко зігріє,
Щоб зацвіли в душі цвіти.
Тепла багато подарує,
Навчить прощати всі гріхи!!!
Свидетельство о публикации №124082004382