21. гъурбатда кьейидаз
Кап эхцигиз таххьай,
Патав ацукьна са наз,
Нямет хгуз таххьай
Я Кьулан-вац1ун яд гахтакьай,
Вил рекьиз хьай,
Яб ванциз хьай
Къариб вай!
Памбагбур ччар кхьидани,
Ц1ивинбур ц1ар кхьидани?
Кьилихъ диде гахтакьай,
Патав стха гахтакьай
Къариб вай!
(Мискискар, Шагьбиче Султанова. Октябрь - 1940 йис)
Свидетельство о публикации №124082003890