Саидова Джамиля. Лув це, къекъуьгъ цавара!
Им дуьнья я, ц1ийи югъ къвез хъфизвай,
Шаирарни, алимарни рекьизвай.
Михьи дуьнья кьисмет хьана, амач къе,
Зарийрикай мад сад чилел алач къе.
Хуьруьг Джамил ксус ширин ахвара,
Вун амачт1ан, ви сес ама япара.
Гила шаир, лув це, къекъуьгъ цавара,
Кьисмет хьурай чка женнет багълара.
Свидетельство о публикации №124082002381