ПавлУ

Спекотно так, як навіть не було,
На небі знов не з'являться хмаринки,
Змінився клімат, як і наш Павло,
Шукають в пальмах затінок тваринки.

Хтось із бокалом вилізе на стовбур,
Сховавши сором фігою, а ще,
Пишаємось, що Паша наш не бовдур,
Він виграє у шахи під кущем!


Рецензии