Жамил. Вине хьурай инсанвал!

Фана дуьнья!..
Къвез, хъфизва инсанар...
Са касдиз - гьахъ,
       садаз бат1ул масан я.
Вуч к1андат1а хкягъ ая,
             мугьманар!
Амма гьахъвал хкягъайдаз хъсан я.

Къуй дуьньяда гзаф хьурай
                хъсанвал!
Вине хьурай гьахълувални
                инсанвал!


Рецензии