Сийна сигале мустьафа ганижев
Наха-м со вар-воацар волаш,
Лаьттар диканга догдаьха.
Кхы бустамах вахар дусташ,
Кхыча хозала са даьха.
Аз-м догдох Аллах1 диканга,
Сийна сигален хул бокъо.
Даима гойташ синага
Кхетамза воалаш хул йоакхо...
Сигале йолаш, дац из лаьтта,
Халийта 1а догдахилга.
Лирадоага низ, хилба атта,
Дар чулоацаш 1а деррига!
Ва сигале Даьла 1арша,
Мела хьоца аз садоаха!
Хьо лакхера хьежа маьрша,
Са тешар дахьаш 1а ваха.
... 15. 08. 2024 ш.
Свидетельство о публикации №124081702059