Межлис песня
Чаз атанва шад хабар
Ша мехъерик, ша дустар
Хьурай шадвал к1валера,
Гурлу хьайи демера.
Припев
Межлис ава, шад межлиз,
Илиг макьамдал к1евиз,
Шадвал ая юлдашар,
Гуз жибиндай шабашар.
Манидин ванер алаз,
Багърияр вири галаз,
Чамраз гъида ц1ийи свас,
Лезгинкадин ван алаз.
Песня уже в Ютубе
Группа БЕРЕКАТ
Свидетельство о публикации №124081603288