Зи хайи хуьр
Макан я зи хайи хуьр.
Лезгистанда гьуьрмет авай
Ватан я зи хайи хуьр.
Дагълар, багълар, гегьенш чуьллер,
Булдал ава Хуьруьгрихъ.
Гьар са к1вале нурлу эквер,
Тариф ава Хуьруьгрин.
Гзаф хьурай мелни мехъер,
Несиларни бахтлу хьуй!
Гьар макъамда шад яз рик1ер,
Яшайишни нурлу хьуй!
Дамахзава хайи хуьрел,
Ам зи намус, виждан я.
Хуьруьгрин хуьр ала рик1ел,
Ам заз гьакьван масан я.
Свидетельство о публикации №124081506711