Родится от ветра
Настільки вільним,ти мені скажи?
Життя багатше на свою палітру
Коли круті долаєш віражі
Я як то мати невагомі крила?
Які долають брами ...попри все
І звідки хмільна та береться сила
Що знову вдалину тебе несе.
І ти в ній є пронизливо -сміливий.
Ковток-адреналиновий коктейль
І тільки так,по справжньому счастливий
Лиш стукіт серця швидкість і
хай вей
А дехто чинить просто нерозумно
Вигадуя підступно хитру мить
Тебе спіймати у своїм безумстві
Хіба ж то можна вітер захопить?
Хіба ж то можна?Підкорить стихію.
Яка наскрізь.Не просить ,не блага
А просто є,як спалах або мрія
В якої ім'я -Воля і жага
Як дивно...
Буревій і бриз твій знаю
І рух, що діє швидше ніж від куль
Зустрівся ти. Пізнать тебе бажаю
Бо я сама із роду Повітруль.
Скажи мені,ну як тобі вдалося
(Усмішка пробігає по очам)
Пограєш м'ятним ти моїм волоссям
Пройдешся ніжно по моїм плечам
Розкрить долоні протягнувши вгору
І розсміятись у небес блакить
А все тому, що ти легкий мій поруч
.Пьянкий порив в цю відчуваю мить
(Примечание)-Повитруля в украинском фольклоре это мифологичный позитивный женский персонаж повелевающий ветрами,способный легко перемещаться в пространстве ,часто изображена с крыльями либо с венком на голове и в лёгких льющихся прозрачных одеждах.
Свидетельство о публикации №124081504889