Жуван халкьдиз

Заз хайи халкь гзаф к1анда,
Алахъда зун кхьиз шиир,
Абадвал хьуй зи Ватанда,
Эллеризни хьурай хийир.

Гьак1ни к1анда заз жуван ч1ал,
Лезги ч1ал зи хайи ч1ал я,
Агакьарна бубайри чал,
Асирралди хвейи ч1ал я.

Сагърай зи халкь, сагърай зи ч1ал,
Йикъалай-къуз хъсан яз гьал!
Къуй зи халкьдихъ берекат хьуй,
Хъсан карда гьерекат хьуй!


Рецензии