Любов без назви
Поки ще записую, пишу.
Потім ми удвох з тобою разом
Назву подаруємо віршу.
Вірш ще не завершений, у русі.
Ще рядок останній – не вінець.
Вірш ще не увесь в одному дусі,
Ще нема три крапки під кінець.
Вірш, як і любов, – удвох можливий,
Як любов – де в щасті дві душі,
Де ідуть щасливими крізь зливи
Всіх негод життєвих і віршів.
У любові все потрібно разом.
День щасливий, день важкий – на двох.
Поки що любов у нас без назви.
І любов, і вірш назве нам Бог...
Добрий Бог не ловить нас на слові,
І любов, і вірш - складаю я...
Поки в назві вірша і любові
Вірю я лише в твоє ім'я...
Свидетельство о публикации №124081301330