Спiвайте осанну живим
Хрестителям і нехрещеним.
Смиренним і непримиренним.
І всім, кого любите ви.
Співайте, не гайте часу.
Забули слова – пригадайте.
Не знаєте слів, то – вивчайте.
Я вам напишу й принесу.
Співайте осанну удень,
співайте славень проти ночі.
Співайте осанну у очі,
бо в спину – запізно буде...
Свидетельство о публикации №124081200074