***

Рука у Бога вже давно тримає зброю,
Та він чекає, поки в серці зникне жаль,
Бо щезла людяність і вже не ті герої,
Лиш одиниці мають шанс вступити в рай.

Від НЛП зникає розум у мільйонів,
Війна та вбивство – мрія кожного із них.
І ллється кров, та раз за разом чути стогін,
Життя руйнується та падає до крихт.

Так, Бог сумує, очі сповнені сльозами,
Він вчив любити та шукати сенс життя…
Так просто смерть творити власними руками,
Але непросто зберегти своє дитя!



Київ


Рецензии