Проте

Від втоми вмирають квіти.
Від втоми никнуть дерева.
Хто нагинає віти
Взирвє із чрева древа.
Як чорна діра він!
І тлін - його суть.
Підступний, як тиха цвіль
І спори кидає тут...
Проте - є вся Сонця відвага
Енергія навмання
До перемог справжня спрага
Відлякувать вороння
6 серпня 2024


Рецензии