Крилатий лик

Палац Гермеса за тим дано...
В підвалі темнім старе вино.
З граніту сходи
І променеве скло.
У формах вроди вітражне тло.
Крилатий юний лик
Це горельєф над ганком.
Під дзенькіт сповнений келих.
В парк дивляться фіранки.
Бач, колом сцена для Орфея
Між дерев і озеро навколо.
Шепоче в вухо фея...
Ведмежий рев
За озером лунає
Гермес коли летючий
Кошлатого минає.
Всіх мавок розігнав...
Чого його вина є.
2 серпня 2024 року


Рецензии