На тлi плеяд
Пекла жахливі атаки
Розбрат і думи фатальні
В тому немає вини.
Те, що ти припинив
Тої брехні бурхливі потоки
Хай лиш Господь визиває на допит
Те, що у серці бринить.
Долями грає суфлер
Та враз з очей опадає той флер.
ЗАсцяли сцену маніпулянти...
Де ж балеринам ставать на пуанти?
Блазні огидні повзають скрізь.
Скочив на шию непроханий гість.
Покарнавалили? Стоп - гарцювати
Добру натуру людей геть цькувати.
Церкви, як свічі стоять
Та як ракети із сопел горять.
Не похилились ми духом на ять.
Біля Плеяд силуети на тлі миготять.
4 травня 2024 року
Свидетельство о публикации №124081202788