Архиереи и князи людстии собрашася
На Господа и на Христа Его.
С Иудою ли дашь целование душа моя предательски?
Жидовски царя земнаго ожидающи?
Или со разбойником исповедуешь Царя Небесного, рая двери Крестом отверзшаго?
Покайся о душе моя вопиющая,
Не остави мене Христе во гресех погибнути!
Да Любовию согрей душеньку поющую!
Тебе Женише мой, люблю, и тебе ищущи страдальчествую,
и сраспинаюся, и спогребаюся крещению Твоему,
и стражду Тебе ради яко да царствую в Тебе,
и умираю за Тя, да и живу с Тобою,
но яко жертву непорочную приими мя,
с любовию пожершуюся Тебе.
14.07.2024
Свидетельство о публикации №124081104247