На самот1 з собою
Буденний біг по колу – це шикарно,
Проте коли в руках тасуєш карти,
То розумієш, як же це провально.
Я відкриваю двері горизонтів,
Руйнуючи замки та всі обмеження.
Здавалося б, що ми вже не самотні,
Але, насправді, привід для обстеження.
І ти, і я, і хтось… усі ми різні.
І в кожного своє таке найкраще!
Проте осінній вітер знає пісню,
Коли злітають маски необачно.
На самоті з собою: я прекрасна.
І все, що є між нами – гріє душу.
Але коли в руках тасуєш карти,
То відчуваєш серцем чужі руки.
11.08.2024
© Inna Омут, 2024
Свидетельство о публикации №124081102917