Королева теплих рукавичок
Щось буває звичним, щось – незвичним.
Хтось горить в любові, щось – в огні.
Королева теплих рукавичок
у житті зустрілася мені.
В Королеви завжди теплі ручки –
в теплих рукавичках, кожну мить.
І коли когось зима замучить,
Королева помогти спішить.
Королева віддає людині
порятунок теплих рукавиць –
і в людини ручки не застигнуть:
в теплім серці – Королеви міць.
Як у мене руки замерзають,
як в холодну я попав біду,
я до Королівських рук торкаюсь,
по тепло до Королеви йду.
Королева теплих рукавичок
робить все, щоб був щасливим я...
І стаю я до тепла дотичним –
в тому доля теплая моя...
Свидетельство о публикации №124081102607