Молюсь

У цій реальності жахливій,
де страх і стрес, де відчай й біль,
де юні діти - зовсім сиві,
за щастя,часом, хліб та сіль,
де чорний одяг став буденним,
немов скінчИлись кольори...
мій мертвий син гукає мене
й благає молитОв згори...
І я молюсь, хоч мо' й не гідна,
бо стежка прямо не вела...
молюсь :
- Тримайтесь хлопці, рідні!..
летить молитва, мов стріла...
Хай вчасно прИйде допомога!
Хай кулі оминають вас!
Хай буде з вами милість Бога
на всякий час!..


Рецензии