Що шепоче серпень...
Що співають тобі твої сни?
Чи шукає твоє серце звершень?
Чи знімає серце кайдани?
Не шукай нічого у минулому...
Згадки, то завершені рядки.
Знов у небі грімниця блиснула,
То безглузді спогади дурні.
Відпусти на волю свої мрії,
Вдалину, туди де неба край.
Там до серця пригорни обійми,
Те що так бажала - зустрічай!
Мальва залікує твої рани...
Чай - духмяні ліки від журби.
Не торкнуться більше урагани...
Буде завжди небо голубим.
Свидетельство о публикации №124081101378