Землею пахне

Не переймайся, все це тільки сон...
ти міцно спиш, а світу не існує...
і нІкого напружувати всує...
ні храмів, ні монахів, ні ікон.
Землею пахне, бо навкруг земля...
сосновий гроб, напівзгорілі свічі...
ніхто іще не прокидався двічі...
хай сива хвора старість, хай маля.
Вселенська, незбагненна німота...
бо ти одна і більше ніц нікОго...
а все-таки не вистачає Бога
і ЙОго многозначного перста.


Рецензии