О нi! Та мить, коли забуду...
Криваву муку України,
Вже не настане. Не полину
У забуття вже. Так, я буду
У Бога міць таку просити,
Щоб попри біль мій незабутній
Душі буть мужній і могутній
Настільки, щоб катів простити.
Отак простити й пам'ятати --
Найтяжче. Забуття спасає
Від болю. Боже, хай краяє!
Дай надприродний дар прощати!
2024
Свидетельство о публикации №124080900800