Я пiду... А Ви мене не знали...
Не заплачте. Не живіть в жалю.
Ви у мені не мене кохали.
Я такою Вас, як є, люблю.
Так буває. І нема в тім ради.
Ми кохаєм мрії і думки.
І ніщо не стане на заваді
жити в мріях миті і роки.
Від любові не буває втоми,
і не знає втоми мрія теж...
Я піду. А Вам залишу спомин.
Спомин, як любов, не знає меж...
Свидетельство о публикации №124080706633