Наша в ра православна

Я знов приїхав до свого села
у Храм піду на Маковій і Спас,
мене добра доріжка привела,
щоб Богу я молився повсякчас.

Напруженість у світі ще складніша,
щодня страшні новини сенсаційні,
чекає на людей мабуть щось гірше
ніж ця війна,що зараз в Україні.

У Храм ідіть і Господа моліть,
бо до кінця залишилось ще трішки,
антихрист Господу протистоїть
дістанеться цій анафемі на горішки.

А віру Православну-не діліть,
бо НАШ ГОСПОДЬ і Храми - всі єдині,
благаю,люди,Господа моліть,
щоб він зберіг і нас,і Україну.

Щоб у вогні пекельнім не горіть
хоч видно вже кінець життя дороги,
ви Господа ніколи не гнівіть,
творіть добро і прославляйте Бога.

Прошу всіх,дорогенькі земляки,
бо правда в Карпуся на це підставна,
хай сумнів не розвіють вітряки
ідіть у Храм,в нас віра Православна.

       серпень 2024 р.
     О.Чубенко-Карпусь.


Рецензии
Кто славит Правь - богов и дЕдов,
Тот православный от венедов!
Кто иудейских славит тех Господ,
Под евреями, в страданиях, живёт!

Вы про Окраину от ляхов - позабудьте,
Да снова, в Малороссию - прибудьте!
И будет не окраина кака,
А полноценная, великая - страна!

:))

Православная - вѣ.РА, а вiРА - на Земле недоступна, только вЕра иудейская. :)

А благими намерениями устлана дорога в ад...

Удачи.

Виталий Шш   07.08.2024 15:08     Заявить о нарушении