just dance

[verse 1]
just dance, don't think about anything.
the summer wind shamelessly rips your pareo off.
you hear this sad song, I know it's Sting.
he sings about the desert rose and my love.
(my love)
[chorus]
this music is like fortune telling.
will it unite us or tear us apart?
you know only my heart can answer,
only my heart.
can you hear the song of my heart?
[verse 2]
you are here with me, you are everywhere.
look at me now, don't look away.
no matter what happens, I'll be there,
I won't disappear, I'll stay. I stay.
(I stay)
[chorus]
this music is like fortune telling.
will it unite us or tear us apart?
you know only my heart can answer,
only my heart.
can you hear the song of my heart?

просто танцуй, ни о чем не думай
летний ветер срывает с тебя парео
ты слышишь эту  печальную песню, я знаю, это Стинг
он поёт о розе пустыни и моей любви

эта музыка похожа на гадание
она объединит нас или разлучит нас?
ты знаешь, только моё сердце ответить может,
только моё сердце.
ты слышишь песню моего  сердца?

ты здесь со мной, ты повсюду
посмотри на меня сейчас, не отводи взгляд
что бы ни случилось, я буду здесь
Я не исчезну, я останусь. Я остаюсь.

16.50
06.08.2024


https://www.youtube.com/watch?v=BS1oPuvJ-rI

https://www.youtube.com/watch?v=ZCCizzGdZoI


Рецензии