Я пахну щастям 1 красою
Змочи водою.
Вдихаю ніжністю п'янкою,
Таки тобою.
Я вишлю цьом в кордони ночі,
Стрічай прохожих.
Дарую щастя в кожні очі,
Включай свідомість.
Весь світ прекрасно позитивний,
Коли ти - вітер.
Лечу в Париж, пора спішити,
Пришлю привітик.
Я пахну щастям і красою,
Така бажана.
Я замовляю запах моря,
Моє кохання!
Я вишлю цьом і пересадку
Замовлю в Празі.
Така чудова і розкішна
Одна з фантазій...
Я пахну щастям і красою,
Змочи все тіло.
Вдихаю ніжністю п'янкою,
І... Полетіли!
04.08.2024
© ІннаОмут, 2024
Свидетельство о публикации №124080504437