Живою водою
Стінами моїх почуттів.
Серце тривожно наповнюю кров'ю
Та вірою нових днів.
Дівчинко мила, не плач за минулим,
Слава Богам, що все так!
Він, як та книга, тебе не забуде,
А ти відпустила свій страх.
Ангел зі мною, живою стіною,
Прикриє мене від біди.
Світ освітила новою собою,
І стала щасливою серед війни.
Люди, як звірі, тиняються в тіні,
І не виходять у день.
Я стала сильніша за всі стихії,
Руйнуючи раму з дверей.
Проте ти за мною живою водою,
Стінами почуттів.
Серце тривожно наповнюю кров'ю
Та вірою нових днів.
27.06.2024
© Inna Омут, 2024
Свидетельство о публикации №124080504410