Каед ис заеххыл
Ыссардзынаен аей ,уымае у мае каст.
Баеллицтае ,дам, аеххаест каены фаерныг .
Мае иунаег баеллиц у маенаен дае уарзт.
Мае фаендон мын куы сыххаест каена ,уаед,
Мае базыртае мае схаесдзысты хаердмае.
Каей нае и амонд, уый заеххыл цаеуаед,
Аез рог мигъау фаетаехдзынаен даеумае.
Мае урс баеллиц, мае фынты хуыздаер фын,
Цаемаен дае дард,заегъма мын ды, цаемаен?
Мае разы ма аевиппайды фаезын,
Цаемаей мае заердае ракала таемаен.
Свидетельство о публикации №124080501765