Не давай чужим своiх пiсень
Ні співати, ні торкатись словом.
Пісня, що співають без любові,
Радості тобі не принесе.
Пісню теж потрібно берегти
Од очей чужинських невблаганних,
Особливо – пісню про кохання,
Ту, що любиш сам співати ти.
Як напишеш пісню – заспівай
Сам, лише тобі вона є рідна...
Завжди так людину в пісні видно,
Що своє чужим не оддавай...
Радості тобі не принесе
Пісня, що співають без любові...
Ні співати, ні торкатись словом
Не давай чужинцеві пісень...
.....
Марта Пітчук
Свидетельство о публикации №124080500137
Игорь Ярин 16.08.2024 12:15 Заявить о нарушении
Игорь Ярин 17.08.2024 14:01 Заявить о нарушении