Аез уарзонадыл зардзынаен аедзух

Аез уарзонадыл зардзынаен аедзух,
Хуыздаер дзырдтае йын аез нывонд каендзынаен.
Куы уа нае дуне уырзонадаей цух,
Уаед ацы заеххыл уайтагъд цард фаеуыдзаен.

Каей нае уырны,у уарзондзинад цард,
Уый удаей у маегуыр аемае таеригъаед,
Нае батавта уый уарзонады арт,
Уый ацы заеххыл у заердаейае иунаег. 

Фаелае йае таемаены каемаен бантыст уаевын,
Каей уды судзы уарзонады стъалы,
Уый цъиуты хуызаен базыдта таехын,
Йае заердаейы та балдидинаег  калы.


Рецензии