Д д панас

Жив давно на світі дід Панас
і коли приходив тихий вечір,
казочки розповідав для нас
перед тим,як спати йшла малеча.

Не вдягав ніколи він ліврей
і розчісував свої він вуса зранку
дід Панас-старенький був єврей
і носив він завжди вишиванку.

То не дід Панас,а Вескляров
і Петром,а не Панасом звали,
він здоров'ям крепкий,будь здоров
дітлахи щовечора чекали.

Казочки свої розповідав
у програмі"На добраніч діти",
на питання всі відповідав
добре дід Панас умів ****іти.

Із екрану завжди дід Панас
говорив:"Така ***ня малята",-
а знайомого синок Тарас
показав,що поміж ніг у тата.

Отака Панас казав малятка
милі любі хлопчики й дівчатка,
дуже гарно він умів ****іти,
через те його любили діти.


Рецензии