I раптом, як прожив сто тисяч лiт

I раптом, як прожив сто тисяч лiт,
коли пройшов і біди, і страждання,
взнаєш, що головне – це не кохання,
а тиша, де – без віршів і без слів –

приходить розуміння висоти
безкрайнього, як мудрість Бога, неба,
і тиша – та єдиная потреба,
в якій спокійний і щасливий ти.

І молишся на тишу ніч і день,
і чуєш вдячність Богові за тишу,
і ось тоді приходять в душу вірші,
в яких – у тиші – Бога сенс буде...


Віктор  Зелік (13)


Рецензии