Бог за мене пише вiршi

Бог за мене пише вірші.
Бог вірші мені диктує.
Бог віршами робить кроки до безсмертія душі.
Бог віршами і словами душу грішную рятує.
Бог – найкращий із поетів.
Бог – найкращий із віршів.


Рецензии