Чотири пори любовi
у пору весняну ранню.
Пам'ятаю твої слова,
що казав мені при вітанні:
-Зупинись на хвилину тут,
тобі співають птахи веселі,
Ти нагадала мені "Весну" Боттічеллі"!
Лабіринти життєвих доріг вимальовують наші долі,
Але в них береже оберіг,
що колись ми назвали любовью.
І, навіть, у мить таку,
коли душа всім вітрам розкрита...
Я нагадаю тобі весну жарким літом...
Стане тихим осінній сад
і небо блакитно-чистим.
З кольорових стрічок в листопад
Осінь сплете намисто...
І, навіть, у мить таку,
коли мережить волосся просинь,
Я нагадаю тобі весну в нашу осінь...
Замерехтять вогні дивним різдвяним сяйвом,
Станеться назавжди наше з тобой Кохання.
Яблуня у саду, мов наречена ніжна...-
Я нагадаю тобі весну в пору сніжну...
Наша зустріч з тобою була
у пору весняну ранню.
Пригадую твої слова,
що колись ти казав при вітанні...
І, навіть, у мить таку,
коли птахи вже за небокраєм...
Я нагадаю тобі весну, я нагадаю...!!!
Пісня"Чотири пори любові"
Слова і музика: Лариса Сокольська
12-13.11.2022; 30.01.2023.
Свидетельство о публикации №124080202230