Наснилася Борщу великая макiтра
велика глиняна макітра,
І я наївся досхочу
Борщу червоного дві літри.
Та Борщ є Борщ, – то, може, й три.
З Борщем себе не контролюю...
І, як дозволили: «Бери!»,
беру, бо страшно Борщ люблю я.
Як їм, то очі – аж горять!
Я із Борщем собі дав раду:
я уві сні Борщу не зрадив –
червоному, мов та зоря...
Свидетельство о публикации №124080102025
Востры перчык ні-ні... Хай застаецца толькі для запальвання
чырвонай зары на світанні.
З павагай,
Ядвига Довнар 01.08.2024 13:33 Заявить о нарушении