Корячкове заозером

Лиш червоніє тільки барбарис,
та віти бузини низько схилились
там,де колись буяв зелений ліс
нажаль,пеньочки тільки залишились.

Мені здалося,що я довго спав
сьогодні теж прийшов до лісу знову,
того болота зовсім не впізнав,
що називалося раніше "Корячковим".

Де дерев'яний лежав товстий круг,
там,де білизну прали й вибивали,
ліс оточив болото це навкруг
кущі ліщини й верби обіймали.

В болоті тім,була чиста вода,
воно красивий вигляд мало призми
купалися дорослі й дітвора
бабусі й матері прали білизну.

Там,де ловили ми в'юнів і карасів
застрягло в горлі відповідне слово,
нікого поблизу я не зустрів,
вже навіть стежка заросла на "Корячкове"

29.07.2024
О.Чубенко-Карпусь


Рецензии