Ambre

- Ну шо, мала, i як тобi ambre?
- Культура так i пре, культура так i пре...
- Отож...бо це Париж i Сена...
- Цiкаве кабаре...до чого ж тут спортсмени?
- Ну...як тобi сказать, у них якicь змагання...
- Могли б не заважать i не псувати "празднiк"...
- Та ти не понiмаєш, вони тут для масовки...
- Ого...оце розмах, а назва постановки?
- Та ти вже задовбала! Дивись кiно в кiне!
- Чого ти? Не сердись...як ти казав, ambre?


Рецензии