Заплетала Галя утром косы
На травичку опустились роси,
У гаях пташки пісні співають,
Сонця променцІ на личках грають.
А Іванко у воріт чатує,
В думках зустріч з Галею малює,
За коханою не один рік зітхає,
Галя ж хлопцевих страждань не помічає.
На хатиночку сусіда поглядає,
Де Тарас своєю грою серце крає.
На сопілці грає, виграває,
Галя чує, серденько страждає.
До бестями дівка закохалась,
Не помітила сама, коли це сталось.
Плине час, кохання не вщухає,
Також Йванко під тинОм страждає,
Розпустила Галя свої коси,
До Тараса поблукала через роси...
7.07.24
Свидетельство о публикации №124072802569