Толькi так
плыві, хвалюй, кранай, чапляй...
Ні на паўкрока, ні на паўзрока
не адступай, не адхіляй.
Гайдай, люляй, шапчы і песці -
ні на палову, ні на тры чвэрці,
пералівайся цераз край.
Журчы, бурчы, шалей, кіпі!
Спатоль жадобу і зноўку смагай,
як да ні кога са мой будзь прагным.
І калі нават пачуцці багна...
Хачу загінуць я толькі так!
Свидетельство о публикации №124072701626